A Viking Dextrin maláta egy kivételes speciális maláta, amely különleges áztatási és csírázási körülmények, valamint egy hosszan tartó szárítási folyamat eredményeként nyeri el jellegzetes ízét. A szárítás első lépései során a zöld maláta magas hőmérsékleten kerül kezelésre, majd egy hosszú, enyhe szárítási időszak következik, ami lágy, édes malátás aromát eredményez.
A Dextrin maláta amilolitikus aktivitása mérsékelt, de jelentős mennyiségű dextrint tartalmaz, amelyek növelik a sör teltségét és kerekebb ízélményt adnak a kész italnak. Az ízvilág gazdag, édes malátás tónusokkal, karamellás, piskótás és kekszes jegyekkel, amelyek fokozzák a sör finom, sima textúráját.
Ez a maláta kiválóan alkalmazható ale és lager sörök készítésénél, mivel fokozza azok teltségét, édességét és javítja a habstabilitást. Mivel a Dextrin maláta világos színű és nem túl domináns ízű, akár 30%-os arányban is használható a cefrében, így remekül kiegészíti a sör egyéb ízjegyeit.
Válaszd a Viking Dextrin malátát, ha gazdagabb, telt ízű sört szeretnél, amely kellemes édes malátás karakterével és stabil habjával lesz különleges!
A Viking Malt egy finn kisvárosból tör a világhírnév felé. Az idő folyamán több maláta üzem egyesült a Balti-régióban. Jelenleg a Viking Malt a legnagyobb malátázó vállalat Észak-Európában, az 5. legnagyobb Európában. A vállalat a gabonát a kevésbé iparosodott Észak- és Kelet-európai országokból szerzi be, ahol alacsonyabb légszennyezés. Az így készült malátának "tisztább" a karaktere.
Egyre több szomszédos országból kapunk rendelést, emiatt fontos, hogy a csomagra kerülő matricát mindenki egyformán megértse. A magyar feliratok helyét átveszik az angol feliratok. Ha nem mozogsz magabiztosan az angollal, segítünk.
Ezentúl ezt a feliratot keresd a zacskókon: Viking Dextrin
|
A feltüntetett ár bruttó ár, a minimálisan rendelhető 0,1kg-ra vonatkozik. Amennyiben ennél nagyobb mennyiségre van szükséged, pl.: 1,5kg malátára van szükséged, akkor 15db terméket tegyél a kosárba, vagy ha 2,3kg-ot szeretnél, akkor 23db-ot
|