Stílus | Aroma | Flokkuláció | Alkoholtolerancia |
---|
saison | gyümölcsös,fűszeres | magas | 9-11 % |
A BE-134 és BE-256 törzsek nagyon hasonlók, mind karakterre, mind az erjesztés körülményeit tekintve. A BE-256 törzs kifejezetten jól erjeszt, száraz sört eredményez. Flokkulációja magas, a sörlé jól ülepszik. Gyümölcsös, virágos és fűszeres karakterrel rendelkezik. Belga stílusú sörökhöz ajánlott.
Ajánlott sörtípusok: Saison, Belgian IPA, Blonde, Duppel, Trippel, Quadrupel
Ideális hőmérséklet: 18 - 28 °C
Adagolás: 5-8g/10l
Itt olvashatsz többet az élesztőről
A Fermentis a világ egyik legnépszerűbb élesztője. Népszerűsége nem véletlen. Kiváló minőség, megbízhatóség és elérhető ár jellemzi.
Itt olvashatsz többet a Fermentis-ről