Stílus | Aroma | Flokkuláció | Alkoholtolerancia |
---|
Ale | szárított komló | magas | 10 % |
Élesztő enzimkeverék, amely fokozza az aromákat és az észtereket, tökéletes New England, hazy és gyümölcsös IPA-khoz. Az enzimek kiemelik az aromákat és az ízeket a későbbi komló és gyümölcs hozzáadásával.
Ajánlott sörtípusok: New England IPA-k, Juicy IPA-k, Hazy IPAs, Amerikai IPA-k, Amerikai Pale Ale-k, stb.
Ideális hőmérséklet: 18 - 22 °C
Adagolás: 10g/23l
Itt olvashatsz többet az élesztőről
A Fermentis és a Lallemand után a harmadik legnagyobb gyártó a világon, ami a homebrewer piacot illeti. A cég Új-Zélandról származik, ahol már régóta robog a kézmőves sör forradalom. Gondoljunk csak a különleges Új-Zélandi komlókra, évtizedek óta fejlesztik a sörkultúrájukat.
Itt olvashatsz többet a Mangrove Jack's-ról