Leírás
Stílus | Aroma | Flokkuláció | Alkoholtolerancia |
---|---|---|---|
Belga | gyümölcsös, fűszerekkel | közepes | 10 % |
A gyümölcsös észterek, a fűszerek, a fenolok és az alkohol komplex házasítása. Magas alkoholtűrő képessége miatt belga stílusú sörökhöz tökéletes.
Ajánlott sörtípusok: Belga Tripel és Trapist
Ideális hőmérséklet: 18 - 28 °C
Adagolás: 10g/23l
Itt olvashatsz többet az élesztőről
A Fermentis és a Lallemand után a harmadik legnagyobb gyártó a világon, ami a homebrewer piacot illeti. A cég Új-Zélandról származik, ahol már régóta robog a kézmőves sör forradalom. Gondoljunk csak a különleges Új-Zélandi komlókra, évtizedek óta fejlesztik a sörkultúrájukat.
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.