Stílus | Aroma | Flokkuláció | Alkoholtolerancia |
---|
East Coast Ale | gyümölcs | közepes | 9 % |
A Lalbrew New England törzset azzal a céllal hozták létre, hogy erősen gyümölcsös észterű East Coast söröket lehessen vele készíteni. Az élesztő gyümölcsös észterei közül a trópusi gyümölcsök és a csonthéjasok, különösen a barack kimagaslik. A béta-glükozidáz a komlókat nem bánja, így a komló íze és aromája jól érezhető a sörben.
Ajánlott sörtípusok: East Coast Style ale (NEIPA,IPA)
Ideális hőmérséklet: 15 - 22 °C
Adagolás: 10 - 20g/10l
Itt olvashatsz többet az élesztőről
A Lallemand csak teljes körű tesztelés után engedi kereskedelmi forgalomba az élesztőket. Ha ezt az élesztőt használod az élesztőből nem kerülhet vadélesztő a sörödbe.
Itt olvashatsz többet a Lallemand-ról