Stílus |
Aroma |
Flokkuláció |
Alkoholtolerancia |
West Coast Ale |
semleges |
magas |
13 % |
A Siebel Institute gyűjtötte be a törzset azzal a céllal, hogy magas minőségű amerikai Ale söröket lehessen készíteni. A béta-glükozidáz segítségével BRY-97 törzs nem bántja a komlót, így segít felszínre hozni annak ízét és illatát.
Ajánlott sörtípusok: Cream Ale, American Wheat, Scotch Ale, American Pale Ale, American Amber, American Brown, American IPA, American Stout, Russian Imperial Stout, Imperial IPA, Roggen/Rye, Old Ale
Ideális hőmérséklet: 15 - 22 °C
Adagolás: 5 - 10g/10l
Itt olvashatsz többet az élesztőről
A Lallemand csak teljes körű tesztelés után engedi kereskedelmi forgalomba az élesztőket. Ha ezt az élesztőt használod az élesztőből nem kerülhet vadélesztő a sörödbe.
Itt olvashatsz többet a Lallemand-ról