Hopline, a sörfőzőellátó webáruház.
Kezdd velünk a sörfőzést!
Helyettesítő törzs: Brewline Belgian Wit
A LalBrew Wit™ egy viszonylag semleges búzasörfajta, amely sokféle búzasör-stílus előállítására használható. A LalBrew Wit™ alacsonyabb szintű észtereket és fenolokat termel, mint a hagyományos hefeweizen törzsek, például a LalBrew Munich Classic™. A LalBrew Wit™ a banán- és fűszeraromák alapprofilját biztosítja, de teret hagy a sörfőzőnek, hogy bemutasson más, a belga stílusú sörökre jellemző fűszereket.
Ajánlott sörtípusok: Belgian Witbier, American Wheat, Berliner Weiss, Gose, Hefeweizen, Dunkelweis és Weizenbock
Ideális hőmérséklet: 17 - 22 °C
Adagolás: 5 - 10g/10l
You can read more about the yeast here
Lallemand releases yeasts for commercial use only after full testing. If you use this yeast, wild yeast cannot get into your beer from the yeast.
You can read more about Lallemand here