Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termék címkék:
brazilla g4

Brewzilla GEN4 35L sörfőzőgép

295.000 Ft (232.283 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Gyártó: BrewTaurus
Elérhetőség: 1 db raktáron
Előrendelés, várható érkezés: március 24.

Leírás

35 literes BrewZilla Generation 4.0
Wifi / RAPT integrációval

A BrewZilla sörfőzőt világszerte használják és már minden minden országban nyertek vele versenyt, ahol használják. Ez a legtöbbet eladott egy üstös sörfőzde a világon, használható sörfőzéshez, lepárláshoz, befőzéshez, Sous Vide főzéshez vagy csak vízforralóként is. 

Néhány jellemző, amely megkülönbözteti ezt a sörfőzdét a többi sörfőzőgéptől:

Komplett homorú vízelvezető alj
Az új aljkialakítás teljesen elvezeti a cefrét. Többé nem kell megdönteni a sörfőzőgépet, hogy az utolsó darab sörcefre is kifolyjon. Ez alkalmassá teszi az új, kis térfogatú CIP permetező szivattyús (KL04329) CIP tisztítására is.

False bottom szivattyúvédő lemez
Az összes BrewZilla egység egyik legfontosabb jellemzője a false bottom lemez. Ez a lemez segít elkerülni, hogy a szivattyú beszívja a maláta és komló töredéket és így csökkenti a beragadt szivattyú okozta problémákat, amelyek gyakran más sörfőzőgépeknél jelentkeznek.

Ultra alacsony wattsűrűség
A BrewZilla lényegesen alacsonyabb wattsűrűséggel rendelkezik, mint más sörfőzőgépek. Az alacsonyabb wattsűrűség fő előnye, hogy lehetővé teszi a világosabb színű sörök előállítását, amelyek egyébként karamellizálódnának. Az ultraalacsony wattsűrűség azt is jelenti, hogy kisebb az esélye a leégésnek, kevésbé ragad rá a szennyeződés az elemre, ami megkönnyíti a tisztítást, és végső soron csökkenti az elem kopását.

RAPT/Wifi 
Az új Gen 4 modell az első BrewZilla, amely csatlakozik a RAPT portálhoz (https://app.rapt.io/). Ez a portál lehetővé teszi a főzetek online nyomon követését, rögzítését és figyelemmel kísérését. Ez nagymértékben csökkenti a kézzel írott sörfőzőnapló szükségességét, mivel mindez automatikusan történik. A RAPT portálon megtekintheti a múltban elkészített összes főzetet, és távolról vezérelheti a sörfőzdét, így elindíthatja a víz előmelegítését távolról vagy egyszerűen figyelemmel kísérheti a főzési folyamatot, miközben valami mást csinál. Értesítéseket kaphat mobiltelefonjára arról, hogy mikor kell komlót hozzáadni vagy elkezdeni a forralást.
A RAPT BrewZilla azt is lehetővé teszi, hogy teljes mértékben személyre szabja a sörfőzését olyan profilokkal, amelyek kifejezetten az Ön főzési stílusához vagy receptjéhez vannak hangolva.
Például beállíthatja a profilját, hogy bizonyos riasztásokat vagy üzeneteket kapjon, ha valamit meg kell tennie. Például. Gabona hozzáadása a becefrézési hőmérséklet elérésekor. Mash-Out riasztás, ha készen áll a máslásra, só/komló hozzáadása, vagy ha elérte a forráspontot. Mindezt egy gombnyomással, amely előre be van programozva arra, hogy mit szeretne tenni. Nincs több telefonos időzítő. Mindent egy rendszer irányít.

Bluetooth eszköz
A KegLand különféle bluetooth-eszközöket fejleszt, például a KL24334 RAPT Bluetooth Thermometer  egyéb érzékelőket, amelyek kompatibilisek lesznek ezzel a sörfőzővel. Például egy Bluetooth hőmérőt helyezhet a hűtővízbe, így riasztást kap, ha a hőmérséklet túl magas, egy Bluetooth hőmérőt helyezhet a malátacső közepére, így pontosabban szabályozhatja az elemek be- és kikapcsolását stb.

Továbbfejlesztett alapkialakítás könnyű hozzáférésű szivattyúval
Az új alapkialakítás azt jelenti, hogy a sörfőző alján található összes elektronikát egy külön dobozba zártuk. Ez lehetővé tette, hogy elhagyjuk az alsó fedelet. Ez a jelentős tervezési változás azt jelenti, hogy a szivattyú sokkal könnyebben hozzáférhető. Ez azt is jelenti, hogy a csövek is könnyebben cserélhetők. Például átszervezheti a szivattyú víztelenítését, hogy a csap kimenetébe pumpáljon, vagy módosíthatja ezt úgy, hogy a csap kimenet megkerülje a szivattyút. Ezek a változtatások rugalmasabbá teszik, de sokkal könnyebbé teszik a szivattyú szétszerelését tisztítás és karbantartás céljából, ha szükséges.

RAPT vezérlő színes képernyővel Az új RAPT vezérlő könnyen leolvasható színes képernyővel rendelkezik. A vezérlő egyszerűen leválasztható, így könnyebb a mosás. A vezérlő magasabb pozícióba van felszerelve, dönthető kerettel, így a képernyőt maga felé döntheti, attól függően, hogy milyen magas. Az új vezérlőmodul tele van funkciókkal, és a KegLand folyamatosan frissíti a firmware-t, hogy további funkciókat adjon hozzá. A firmware-frissítések gyorsak és egyetlen kattintással frissítheti az összes Gen 4 egységet a legújabb firmware-re, hogy kihasználhassa az új funkciók és tartozékok előnyeit. A vezérlőből a szivattyút is bekapcsolhatja. Ez azt jelenti, hogy a BrewZilla Gen 4-en sehol nincsenek váltókapcsolók.

Továbbfejlesztett fedélfogantyúk
Az új fedélfogantyúk jobban megtervezettek és rozsdamentes acélból készültek, így robusztusabbak és ergonomikusabbak, nedves kézzel sem csúsznak.

Kétlépcsős túlméretezett malátakosár
 Ez az új malátakosár dizájn 30%-kal nagyobb, ami azt jelenti, hogy több maláa fér bele, ezért több sört vagy magasabb alkoholtartalmú söröket is készíthet. Az új malátakosár kétfokozatú magasságállítással is rendelkezik, így félig felemeli a malátacsövet, és félig felfelé állítja a tartó gyűrűre. Ez ergonómikusabbá teszi, így a nehéz malátacső két lépcsőben emelhető fel, de a másik előnye, hogy alkalmasabbá teszi a sörfőzdét kisebb tételekre is, ahol a malátacső félig történő felemelése előnyösebb.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.