Stílus |
Aroma |
Flokkuláció |
Alkoholtolerancia |
IPA, NEIPA |
sárgadinnyés |
közepes |
~15 % |
Fontos kiemelni, hogy ezek az élesztőtörzsek annyira újak, hogy nem rendelhetők konkrét sörtípushoz. A feltűntettt típus csupán ajánlás. Még rengeteg új dolog rejtőzik ezekben a törzsekben, ezért érdemes más sör stílusoknál is próbára tenni őket.
Az a törzs egy izolátum. A törzs széles hőmérsékleti skálán gyárt érett sárgadinnyére emlékeztető észtereket. Komlós sörökhöz jaánlott, nem nyomja el a komló aromákat, hagyja őket érvényesülni (Vélhetően jelentős biotranszformációval rendelkezik, ezt eddig azonban nem vizsgálták)
Ajánlott sörtípusok: IPA, NEIPA
Ideális hőmérséklet: 27 - 35 °C
Adagolás: 1 tasak/21l