Hopline
Your partner in brewing
Fontos kiemelni, hogy ezek az élesztőtörzsek annyira újak, hogy nem rendelhetők konkrét sörtípushoz. A feltűntettt típus csupán ajánlás. Még rengeteg új dolog rejtőzik ezekben a törzsekben, ezért érdemes más sör stílusoknál is próbára tenni őket.
Izolátum, az eredeti törzs tulajdonságait megtartotta, de ez NEM tartalmaz lactobacillust. A nevét a litván Julius Simonaitisről kapta, évtiiezdeken keresztül keresztül ők gondozták az élesztőt törzset, majd később tőle gyűjtötte be Lars Garshol. A Simonaitis egy igazi ízbomba, narancsos, trópusi gyümölcsös és csonthéjas gyümölcsök észterei vannak. Közben passiógyümölcsre, narancsra és guavára emlékeztető, fűszeres-gyógynövényes aromákat termel.
Ajánlott sörtípusok: IPA, NEIPA
Ideális hőmérséklet: 24 - 35 °C
Adagolás: 1 tasak/21l