Style |
Aroma |
Flocculation |
Alcohol tolerance |
Belgian Wit |
fruity,banana, clove |
low |
12 % |
LalBrew Wit™ is a relatively neutral wheat beer strain that can be used to produce a wide variety of wheat beer styles. LalBrew Wit™ produces lower levels of esters and phenols compared to traditional hefeweizen strains such as LalBrew Munich Classic™. LalBrew Wit™ provides a baseline profile of banana and spice aromas, but leaves space for the brewer to showcase other spice additions typical of Belgian-style beers.
Beer types: Belgian Witbier, American Wheat, Berliner Weiss, Gose, Hefeweizen, Dunkelweis és Weizenbock
Ideal Temperature: 17 - 22 °C
Dosage: 5 - 10g/10l
Itt olvashatsz többet az élesztőről
A Lallemand csak teljes körű tesztelés után engedi kereskedelmi forgalomba az élesztőket. Ha ezt az élesztőt használod az élesztőből nem kerülhet vadélesztő a sörödbe.
Itt olvashatsz többet a Lallemand-ról